Gehoor en hoortoestellen

Meten van uw gehoor doen wij met “state of the art” apparatuur dat jaarlijks gekalibreerd wordt.

Behalve voor de verwijzingen van uw (KNO)-arts voor het meten van uw gehoor kunt u bij ons ook terecht voor screening van werknemers die te maken hebben met lawaai expositie. De toestand van uw trommelvlies wordt middels een video-otoscoop vastgelegd en dat wordt bekeken door onze KNO-artsen. Bij afwijkingen kunnen wij dat verder voor u onderzoeken.

Voor het gehoorverlies waarbij een operatie geen verbetering biedt, hebben wij goede mogelijkheden voor hoortoestellen die wij aanmeten middels REM (real ear measurement) en zelfs fitting op afstand door professionals uit Nederland behoort tot de mogelijkheden. Sinds 2012 bieden wij hoortoestellen van de merken Beltone en Resound aan op de Surinaamse markt. Siemens hoortoestellen behoren sinds 2018 ook tot ons assortiment.

Op deze hoortoestellen krijgt u 5 (vijf) jaar garantie. Defecten komen vrij zeldzaam voor, maar mochten er toch problemen zijn dan krijgt u van ons een ”leentoestel” totdat uw eigen toestel terug is van de fabriek. De kosten voor het opsturen naar de leverancier in het buitenland zijn geheel voor onze rekening. Er zijn dus GEEN servicekosten als u een hoortoestel bij ons koopt.

Aangezien wij samenwerken met Into Ears Hoorkliniek in Nederland geldt dezelfde service ook als u op vakantie of voor langere tijd daar woonachtig bent.

Verder zijn wij de locatie voor het vervaardigen van zwemdopjes, snurkdopjes en gehoorbescherming.

Contact