Over ons

KNO Services & Care is de zorgorganisatie waar u terecht kunt voor aandoeningen van het Keel, Neus en Oor gebied. Behalve advies en behandeling door KNO-artsen, kunt u hier ook terecht voor akoepedisten en audiometristen die hun diensten aanbieden in een efficiënte, prettige, maar vooral toegankelijke polikliniek.

Wij behandelen kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met klachten van gehoor, neus, keel, oor en hals. Kwaliteit is onze passie!

We maken gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur en beschikken onder andere over:

  • Beeldschermen waarop u meekijkt bij het onderzoek van uw trommelvlies
  • Stroboscopie om de trillingen van uw stemplooien op video vast te leggen
  • Radiofrequente volume reductie voor neusverstoppingklachten en snurkproblemen
  • High Definition camera’s voor inspectie van uw keel
  • Geluidsdichte audiocabine
  • Real Ear Measurement voor aanpassing hoortoestellen

Voor de bescherming van uw gehoor bent u bij ons terecht voor het maken van diverse soorten oordoppen. We vervaardigen ook oordoppen voor musici en om het oor te beschermen tegen water of wisselende luchtdruk bij het vliegen.

Meten van uw gehoor doen wij met “state of the art” apparatuur dat jaarlijks gekalibreerd wordt.

Behalve voor het meten van uw gehoor na verwijzing van uw (KNO)-arts, kunt u bij ons ook terecht voor screening van werknemers die blootgesteld worden aan lawaai in de werkomgeving. In dat geval wordt de toestand van uw trommelvlies middels een video-otoscoop vastgelegd dat wordt bekeken door onze KNO-artsen. Bij afwijkingen kunnen wij dat verder voor u onderzoeken.

Tevens verrichten we op aanvraag gehoortesten bij pasgeborenen en hele jonge kinderen.